+32 (0)89 / 203 107 contact@goyens-ramendeuren.be

Voor nieuwbouw en renovatie.

In kunststof, hout & aluminium

Aluminium raam
Ramen Limburg

Ramen

Kunststof, hout of aluminium?

Hedendaags, tijdloos, modern of landelijk? Een woning bouwen of renoveren vraagt heel wat esthetische keuzes. Ramen en deuren kiezen is misschien wel één van de belangrijkste stappen, want passend buitenschrijnwerk en vooral de kleur accentueert het karakter van je woning.

Elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen, vormelijkheden en toepassingen. Ramen behoren, net zoals de vloer en de muren, tot de basiselementen die je interieur vormgeven

De prijs van uw nieuwe ramen hangt af van allerlei verschillende factoren: het gekozen materiaal, glassoort, afwerking, grootte, plaatsing, …

De profielen van onze ramen zijn klaar voor de energienormen van vandaag en morgen. Ook als je kiest voor prachtige grote ramen en schuiframen, is je woning altijd op-en-top geïsoleerd.

Kunststof Ramen

High-End ramen en deuren voor het leven

Tegenwoordig halen moderne kunststoframen een levensduur van 40 jaar en meer. Dat is goed nieuws, op voorwaarde dat ook alle individuele componenten even lang meegaan. Daarbij denken we aan de raamafdichting en het raambeslag, aangezien deze een belangrijke rol spelen in het functiebehoud van het raam.

 Kleuren en texturen voor elke stijl

Welke kleur en textuur kies je? Het antwoord vind je in een ruim aanbod van 70 kleuren dat eindeloos veel mogelijkheden biedt voor zowel binnen als buiten. Binnen een andere kleur dan buiten? Alles is mogelijk. Laat je inspireren en vind je perfecte match me je thuis!

Kwaliteit, design en harmonie zijn maar enkel kernwoorden die ons gamma typeren. Onze kunststof ramen zijn duurzaam en ongevoelig voor licht en vocht dankzij een UV-bestendige folie en vragen weinig onderhoud. Originele en door ons voorzien kleurfolies zijn zeer sterk, maar eventuele krassen of schade zijn gemakkelijk te herstellen.

Houten RAMEN

Met houten ramen en deuren kies je voor natuurlijke schoonheid! De mogelijkheden zijn eindeloos. Je hebt een ruime keuze in houtsoorten en verschillende afwerkmogelijkheden.

Hout is een isolatiebron, je ramen en deuren zullen dus ook een goede thermische isolator zijn, wist je dat hout ook een perfecte akoestische isolator is? Ramen en deuren in hout is steeds maatwerk, er zijn talloze details mogelijk aan je raam. Klassiek of toch modern? Een combinatie van de twee? Wij denken met je mee tot dat je het gewenste resultaat hebt. Via jarenlang vakmanschap kunnen we deze ambacht met trots aanbieden en streven we naar de hoogste kwaliteit! Kom eens kijken, je zal versteld staan!

Aluminium Ramen

Aluminium ramen kan je overal toepassen. Modern en strak? Tijdloos? Een authentieke look creëren? Met aluminium kan je comfort en ontwerpvrijheid laten samen gaan. Aluminium is een veelzijdig materiaal, duurzaam, makkelijk in onderhoud en recycleerbaar.

Ramen en deuren in aluminium zijn te verkrijgen in alle RAL kleuren. Mat of structuur? Binnen en buiten in verschillende kleuren? De combinaties zijn eindeloos…

Het raam geeft aan de binnenzijde een zeer strakke look omwille van ons verborgen raambeslag, rozasloze krukken. Wij zoeken steeds naar een meerwaarde in design.

Met de keuze voor aluminum ramen kies je voor een beter milieu en een lager energieverbruik. Onze aluminium ramen zijn voorzien van de hoogste isolatienormen!

Aluminium  ramen en deuren zijn uiterst makkelijk in onderhoud.

Laat je inspireren in onze toonzaal naar de talrijke mogelijkheden in aluminium!